Hoe we te werk gaan

Wij geloven we dat elke video uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. in dit stappenplan leggen we het volledige productieproces uit, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de oplevering van het afgewerkte product. Met deze 7 stappen kunnen we helpen om uw volgende project tot een succes te maken.

1. Kennis making

Het eerste contact met de klant is een belangrijk moment waarop we de behoeften en wensen van de klant leren kennen. We bespreken het doel van de video, de doelgroep, de stijl en de gewenste duur van de video om een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan hun verwachtingen voldoet.

2. Offerte en voorstel

Na ons eerste gesprek maken we een offerte en een voorstel op basis van de besproken vereisten en het budget van de klant. We bieden een transparant overzicht van de kosten en de verwachte doorlooptijd van het project, zodat de klant precies weet wat hij kan verwachten

3. Conceptontwikkeling

Bij de conceptontwikkeling creëren we een storyboard en script, definiëren we de stijl en het ontwerp van de video en werken we het concept verder uit. Zo kunnen we de creatieve ideeën van de klant omzetten in een visueel en inhoudelijk aantrekkelijke video die zijn doelen bereikt.

4. Pre-productie

In de pre-productiefase plannen we de opnames, coördineren we externe leveranciers en zorgen we voor de nodige apparatuur en materialen. We regelen ook de benodigde vergunningen en verzekeringen zodat de opnames probleemloos verlopen.

5. Opnames

De opnames zijn de kern van het productieproces. We stellen de apparatuur op, voeren proefopnames uit en nemen de definitieve beelden op. We zorgen ervoor dat de opnames voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit.

6. Post-productie

In de post-productiefase monteren we de beelden tot een afgewerkte video. We selecteren de beste beelden, monteren de video, voegen muziek en geluidseffecten toe, corrigeren de kleur en voegen eventuele speciale effecten toe. Zo creëren we een video die indruk maakt op het publiek en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

7. Oplevering en Evaluatie

Bij de oplevering van de afgewerkte video bespreken we de video met de klant en bieden we eventuele aanpassingen aan indien nodig. We evalueren ook de productie en gebruiken de feedback van de klant om onze videoproductiediensten verder te verbeteren. Zo streven we ernaar om steeds betere resultaten te leveren en klanten tevreden te stellen met ons werk.

Dit is ons algemene stappenplan voor de productie van een video. De exacte stappen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke eisen en voorkeuren van de klant en het type video dat we produceren. Wij zijn trots op onze toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit en zorgen ervoor dat elke video die wij produceren voldoet aan de hoogste normen.