FAQ

VRAAG + ANTWOORD

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen! Hier hebben wij ook zeker een goed antwoord op. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
MAKEN JULLIE OOK ANIMATIES?

Ja! Wij maken ook animaties. Dit kunnen motion graphics zijn ter visuele aankleding van de bedrijfsvideo’s. Denk aan leader boards, naamtitels, eindkaarten en logo-animaties. Maar we maken ook infographics en uitleg-animaties. Deze animaties ontwikkelen we samen met onze animatie partners

ZIJN JULLIE OOK ACTIEF BUITEN NEDERLAND?

Ja! Onze videoproductie bedrijf is gevestigd in Hilversum, maar we nemen opdrachten aan over de hele wereld, niet alleen in Nederland.

WAARIN ONDERSCHEIDT VIDEO HUYS ZICH?

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Onze flexibele aanpak, gecombineerd met jarenlange ervaring, maakt het mogelijk om snel en efficiënt video's te produceren die resultaat opleveren. Ons kleine team is expert in alle videoproductiedisciplines en biedt ook video strategie, marketing en advertising. Laat jouw video's je op termijn rendement opleveren met onze unieke aanpak.

VERZORGEN JULLIE OOK LICHT BIJ EEN PRODUCTIE?

Ja. Dat is mogelijk. Voor de klein tot middelgrote producties kunnen we dit in house verzorgen. Als we grotere producties draaien werken wij hiervoor samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn.

MET WAT VOOR CAMERA WORDT ER GEFILMD?

Wij maken gebruik van meerdere camera’s voor de producties die we draaien. Welke we gebruiken hangt af van de video. Zo hebben we één Sony FX6, twee Sony PXW-FS7 camera’s en een RED Gemini 5K camera voor de high end producties. Deze gebruiken we in combinatie met diverse verwisselbare cameralenzen. Daarnaast beschikken we nog over verschillende professionele Canon foto camera’s.

MAKEN JULLIE OOK SAME DAY RECAPS?

Jazeker! Wij kunnen ook de montage van de video’s op locatie verzorgen en zo dezelfde dag nog een video opleveren van een event of andere gebeurtenis.

MAKEN JULLIE OOK PRODUCTVIDEO'S?

Jazeker! Van gelikte productvideo’s in een studio tot commercials op locatie. Niets is te gek!

KAN ER OOK VOICE-OVER TOEGEVOEGD WORDEN AAN DE VIDEO?

Wij maken van de opnames altijd een dubbele back-up op twee locaties en bewaren de ruwe beelden minstens 2 jaar voor eventuele latere aanpassingen.

KUNNEN JULLIE OOK FOTOGRAFIE VERZORGEN?

Ja! Video is onze core business maar we hebben ook in house fotografen en we werken nauw samen met een aantal topfotografen. We raden altijd aan om dit met de video opnames te combineren. Zo kunnen we een volledig pakket aan beeld opleveren voor jullie doel.

KAN ER NOG IETS AANGEPAST WORDEN NADAT JOUW VIDEO IS OPGELEVERD?

Absoluut. We werken altijd met een vooraf afgesproken aantal feedback rondes, om te zorgen dat jij als klant helemaal tevreden bent. Mocht er na goedkeuring op het resultaat toch nog feedback zijn dan kijken we samen naar een passende oplossing.

IK ZOEK EEN BEPAALD SOORT VIDEO MAAR ZIE DAT DIT NIET OP JULLIE WEBSITE WORDT AANGEBODEN. KUNNEN JULLIE ALSNOG HELPEN?

Ja! Niets is ons te gek. Ons portfolio op de website is maar 5% van alle klussen die wij doen. Omdat ons klantenbestand zo divers is en onze opdrachten dan ook erg uiteenlopen hebben we ervaring op heel veel vlakken. We werken samen met veel creatieve partners die gespecialiseerd zijn in specifieke video doeleinden.

HOE DRINKEN JULLIE DE KOFFIE?

Zwart. We nodigen je graag uit voor een bakkie!

KAN VIDEO HUYS ONS OOK HELPEN MET CONCEPTING EN STYLING?

Bij ons kun je aankloppen met een volledig uitgedacht plan of met slechts een doelstelling of vraag. We denken bij elke stap met u mee en helpen je graag met het bedenken of tot leven brengen van een concept. Jouw project is ons project!

FILMEN JULLIE OOK MET EEN DRONE?

Ja. Dat is mogelijk. Hiervoor werken wij samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn. Houdt wel rekening met strenge regelgeving waar zelfs zij zich aan moeten houden.