Event Videography

Events zijn er in vele soorten en maten. Denk aan music festivals, congressen en beurzen. Een video van het evenement kan veel doen voor de marketing. Zo kan je met een aftermovie of event recap de bezoeker het moment laten herbeleven.

Met een rijke geschiedenis in de evenementenindustrie en meer dan 9 jaar ervaring in de productie van aftermovies, zijn wij een toonaangevende speler in het creëren van professionele aftermovie producties voor grote festivals zoals AMF, Amsterdam Open Air, Central Park Festival en Lief Festival. Onze diensten strekken zich ook uit tot bedrijfsevenementen en clubs, waar we altijd op zoek zijn naar het creëren van een onvergetelijke aftermovie."

Tomorrowland Mainstage
Aftermovie

Een aftermovie is een goede manier om sfeer over te brengen op de kijker die niet aanwezig is geweest bij het evenement, maar ook om even terug te kijken als je wel aanwezig bent geweest. Met een krachtige aftermovie of evenementverslag heb je content van jouw succesvolle event voor potentiële klanten.

Lees meer

Oliver Heldens United States Clubs
Event - Marketing recaps

Door meerdere korte recaps te gebruiken kunt u uw marketing beter richten op bepaalde doelgroepen. Ook blijft de aandacht van de kijker vaak langer hangen waneer er kortere content gebruikt wordt. Bij een festival zou je bijvoorbeeld per stage een recap kunnen maken.

Same day editor at work
Same day edits

Een same day edit is de ideale manier om uw bezoeker gehyped te houden. Wij kunnen tijdens het evenement de video al monteren. Zo kunnen kunt u tijdens of direct na het evenement één of meerdere video’s direct met uw bezoekers delen. Dit zorgt ervoor dat u goed verbonden blijft met uw doelgroep.

Lees meer

Bekijk onze event video's